Translate

miercuri, 7 februarie 2018

CONCURS PENTRU STUDENȚII TEOLOGI, PE TEMELE ANULUI OMAGIAL ȘI COMEMORATIV 2018


Dragi învățăcei în ale Teologiei,
În contextul în care Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a declarat 2018 drept "An omagial al unităţii de credinţă şi de neam" şi "An comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918" , Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei organizează un concurs de scriere de eseuri și lucrări științifice, dedicate temelor omagiale și comemorative, în cadrul Programului eparhial pentru tineret „Cuvântul care unește”.
Publicul țintă sunt studenți sau absolvenți ai unui program de licență, master sau doctorat, cu predilecție în domeniul istoric, în cadrul unei facultăți de teologie ortodoxă, pentru care au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, necesară demersului lor academic.
Aceștia sunt invitați să scrie, abordând subiecte din tematica anunțată, în semn de mulțumire pentru creditul oferit de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, dar și ca o formă de recunoaștere, din partea Bisericii, a eforturilor lor de învățare.
Materialele participanților vor fi originale, scrise cu font Times New Roman 12, la 1,5 cm spațiere între rânduri, eseurile având până la două pagini (sau aproximativ 1000 de caractere), iar articolele științifice, până la patru pagini (sau aproximativ 2500 de caractere).
Acestea vor fi trimise, până la data de 16 martie 2018, ora 15:00, la adresa de e-mail: educatiearhbzvn@gmail.com.
Lucrările vor fi selectate și jurizate de o comisie alcătuită de Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul. Cele mai bune vor fi recompensate cu premii în bani și publicate în revista eparhială „Glasul adevărului”, dar și pe celelalte canale media ale Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.
Puteți redistribui anunțul și altor studenți la Teologie, cu binecuvântare din partea Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei.
Cu drag și încredere,

Pr. prof. Cristian Marius Dima
Consilier eparhial


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu