Translate

vineri, 3 iunie 2016

DE LA BISERICĂ, LA GRĂDINIȚĂ, DE ZIUA COPILULUI

Ca în fiecare an, Ziua Internațională a Copilului a fost marcată de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei printr-o serie de activități sociale și recreative.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, joi, 2 iunie, reprezentanți ai Centrului Eparhial au mers în mijlocul preșcolarilor de la Grădinița Căsuța Piticilor din Buzău, care funcționează ca structură a Seminarului Teologic Ortodox Chesarie Episcopul din municipiu. Pr. Cristian Marius Dima, consilier eparhial la Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, Pr. Ionuț-Cristian Vuță, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar, și dna Raluca Trocaru, inspector pentru activități cu tineretul, au trăit bucuria întâlnirii cu cei surprinși, copiii, cărora le-au oferit pachete cu dulciuri și cu care au vorbit despre importanța dăruirii
în Biserică. Nerăbdători, micuții au desfăcut pungile cu daruri și au promis că vor asculta de părinți și de doamnele educatoare.
Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei sprijină activ procesul instructiv-educativ din unitățile de învățământ și centrele de asistență socială, acordând o atenție deosebită condițiilor materiale necesare desfășurării optime a acestuia, dar și implicării și motivării copiilor și tinerilor, prin organizarea de diferite evenimente socio-educaționale, concursuri tematice și alte acțiuni. 
                                                          Dragoș Mihail Olteanu
                                                               Consilier Media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu